Дали "случайното" изпускане на Никол Кидман, че ще има трети сезон на "Големите малки лъжи" е наистина случайно или цели създаване на допълнителен интерес към сериала, не е ясно. Факт е обаче, че трети сезон категорично ще има.

"Големите малки лъжи" и ново потвърждение от Рийз Уидърспун, че ще има трети сезон

Задават ли се нови интриги в Калифорния

Какво се знае за трети сезон на "Големите малки лъжи"

Освен Кидман, другото голямо име в първите два сезона на сериала на Мах беше Рийз Уидърспун. И сега именно те двете дават още малко оскъдни подробности за бъдещите серии.

"Тя наистина каза повече, отколкото трябва", коментира Уидърспун във видео за Vanity Fair, на което Кидман отговаря: "Просто много се вълнувам".

"Действаме бързо и яростно. Лиан Мориарти подготвя книгата. В страхотна форма сме", допълва тя. От това разбираме, че авторката, по чийто роман бяха първите два сезона, очевидно подготвя и продължение.

Оставаме още с впечатление, че работата по трети сезон на "Големите малки лъжи" вече върви, вероятно още на ниво сценарий. Което не пречи на Уидърспун и Кидман да се вълнуват от продължението на историята.

Припомняме, че двата сезона на "Големите малки лъжи" проследяваше живота на няколко приятелки в Калифорния, оказали се обединени от голяма лъжа, последвала едно убийство. В ролите видяхме още Зоуи Кравиц, Лора Дърн, Шайлин Удли и Мерил Стрийп.

Всички епизоди на двата сезона на "Големите малки лъжи" са достъпни за стриймване в Мах.