Още преди да е завършило разследването по секс скандала, в който Конър Макгрегър се замеси през миналия декември, ирландецът изглежда вече е изправен пред втори такъв.

През изминалия уикенд The New York Times съобщи, че полицията в Дъблин, Ирландия, е получила сигнал от 20-годишна дама, която пледира, че е била сексуално нападната от бившия ММА шампион.

Става въпрос за случка, разиграла се на 11 октомври в автомобил, паркиран недалеч от кръчма в Дъблин, която Макгрегър често посещавал. Въпреки че за момента полицията не е повдигнала официално обвинение срещу Макгрегър и не го е привикала за разпит, близки до ирландеца споделят, че той няма участие във въпросната случка.

От полицията обаче съобщават, че замесеният мъж е същият "известен ирландски спортист", който е бил обект на разследване през декември 2018 г.

Разследват Конър Макгрегър за сексуално посегателство

Разследват Конър Макгрегър за сексуално посегателство

Само ден след оттеглянето на ирландеца от ММА сцената

Най-жестокият съперник на ирландеца Хабиб Нурмагомедов не пропусна да отрази новите разкрития и атакува Макгрегър в Twitter с думите "изнасилвач" и "алкохолик".

Настоящият скандал хвърля силна сянка върху присъствието на Макгрегър в октагона на UFC, където някогашният шампион в две категории не се е появявал от повече от година, след драматичната си загуба срещу Нурмагомедов.

Конър Макгрегър, инцидентът в Дъблин и какво каза за следващия си мач в UFC

Какво каза Конър Макгрегър за инцидента в Дъблин

Ирландецът поема пълна отговорност за поведението си

В последните месеци циркулират най-различни слухове за следващия съперник на Макгрегър, но предвид сегашните разкрития завръщането му изглежда все още несигурно.