Само ден след като Конър Макгрегър съобщи, че се оттегля от ММА спорта, дузина големи ежедневници по света гръмнаха със заглавия, че ирландецът е под разследване за сексуално посегателство.

Конър Макгрегър се оттегля от ММА спорта

Конър Макгрегър се оттегля от ММА спорта

Разочарование за милионите фенове на ирландеца

Става дума за случка, разиграла се още през декември 2018 г. в луксозен хотел в Дъблин, Ирландия, където Макгрегър често отсядал. Името на дамата, която е била с ирландеца, не се назовава.

По данни на New York Times, сведения за инцидента са били разгласени в местните ирландски медии още през януари, но името на Макгрегър не е било споменавано.

Ирландецът е бил привикан за разпитване от полицията, но е бил освободен, без да му е повдигнато обвинение, като разследването продължава да тече до днес.

Един от ПР служителите на ММА шампиона е съобщил за Business Insider, че оттеглянето на Макгрегър от спорта не е свързано със секс скандала. Към момента цялата ситуация изглежда доста неясна, но вярваме, че съвсем скоро ще научим повече.

Това е поредно за Макгрегър спречкване със закона, след като наскоро бе задържан в САЩ, заради друга неприемлива проява. 

Конър Макгрегър отново е в ареста

Конър Макгрегър отново е в ареста

Имало е спречкване с фен в ранните часове