Летните Олимпийски игри в Париж са само на няколко месеца разстояние и вече са ясни голяма част от състезателите, които ще се борят за медали в отделните спортове и дисциплини.

Олимпийски игри 2024 в Париж и как супербогатите ще станат част от събитието

Олимпийски игри 2024 в Париж и как супербогатите ще станат част от събитието

Емоция на съвсем друго ниво

Сред лекоатлетите, които ще гледаме на Олимпийските игри, ще бъде и германката Алиса Шмид. Тя и съотборниците ѝ успяха да се класират за Олимпиадата след като взеха участие на World Athletics Relays на Бахамите в смесена щафета от 4х400 м.

Алиса Шмид пътува със сънародниците си до Токио за Летните Олимпийски игри през 2021 г., но така и не взе участие. Тогава тя обяви, че си взима почивка от спорта за известно време, защото е разочарована от всичко случващо, въпреки огромните усилия, които полага.

25-годишната лекоатлетка със сигурност се надява това лято да премине много по-добре за нея, а и всички фенове ще са доволни да я видят в действие.

През последните няколко години именно Алиса Шмид е наричана от много медии и хора в социалните мрежи "най-сексапилната лекоатлетка". И не случайно профилът ѝ в Instagram има 5 милиона последователи. 

Олимпийски игри 2024 - защо триатлонът може да стане дуатлон

Олимпийски игри 2024 - защо триатлонът може да стане дуатлон

Как дисцпилината плуване може да отпадне от програмата

Самата Шмид пък публикува редовно свои секси снимки не само от пистата, когато се състезава или тренира, но и в свободното си време, когато събира тен по бански на някои плаж. Е, това лято се очертава да бъде горещо.