38-годишният актьор от "Малкълм" Франки Мюниц се появи на червения килим в Лас Вегас за галата Wildlife Warriors на Стив Ъруин, оранизирана в комплекса Bellagio Resort & Casino.

Франки Мюниц откровено за отношението си към алкохола и наркотиците

На 38 години актьорът, изиграл Малкълм, още не е правил това

И изобщо няма намерение да го прави

Мюниц, който напоследък не присъства често на светски събития, обаче не беше сам, а в компанията на двамата най-важни хора в живота си - съпругата си Пейдж Мюниц и 3-годишния им син Мауз, за когото това бе и дебют на червения килим.

Франки държеше ръката на малкото момче, докато вървяха заедно на събитието. Дуото баща-син се допълваше в еднакви визии, а Пейдж беше облечена в черна рокля. Тримата позираха и за няколко кадъра заедно, като Франки държеше сина си на ръце. Мауз дори имаше шанса да се срещне с Робърт Ъруин и беше видян с лице към природозащитника, който се навеждаше да разговаря с малкото дете.

Снимка 664778

Източник: GettyImages

Семейството изглеждаше в приповдигнато настроение през цялата нощ. Звездата от "Малкълм" и съпругата му посрещнаха Мауз през март 2021 г. Тогава Франки обяви новината в своите истории в Instagram, споделяйки видеоклип, на който гушка новородения си син. Той написа: "Обичам го толкова много. Толкова много обичам жена си." По-рано той описа раждането на Мауз като момента, в който животът му се "промени завинаги".

Снимка 664776

Източник: GettyImages

Още през 2020 г. Пейдж сподели, че и двамата не са повярвали на факта, че ще стават родители. Но не защото не са го искали, а защото им е било казано, че шансовете това да се случи не са особено високи.

Снимка 664777

Източник: GettyImages

Тогава съпругата на актьора каза, че посещението при толкова много лекари я е карало да се чувства все по-малко като жена, пише People. Важното обаче е, че всичко е преминало и завършило добре.