Вече почти загубихме надежда, че бракоразводното дело на Брад Пит и Анджелина Джоли някога ще стигне до своя край. Пък можем само да си представяме какво им е на тях двамата, защото причините за напрежение помежду им идват една след друга. А обвиненията, които си разменят, често излизат и извън съдебната зала.

Записвала ли е Анджелина Джоли тайно агресивните прояви на Брад Пит

Записвала ли е Анджелина Джоли тайно агресивните прояви на Брад Пит

Войната между бившите няма край

Въпреки първоначалното си нежелание, актьорът все пак склони да отстъпи попечителството над децата им на своята все още законна съпруга. А те още от началото на съдебните битки са на страната на майка си и именно в нейна компания се появяват на не едно и две публични събития. 

И докато Анджелина Джоли може да защити позицията си с обвиненията в насилие, които неведнъж отправи към Брад Пит, то и той явно има какво да каже по въпроса. Но го прави индиректно, през свои близки, които са наясно със сложните им отношения.

Снимка 644968

Източник: GettyImages

Според съдебни документи, подадени във Върховния съд на Лос Анджелис, бивш охранител на двойката заявява, че актрисата се стреми максимално да ограничи контактите на децата им с техния баща и да разреди посещението им при него тогава, когато е негов ред да упражнява ролята си на родител. по думите му, тя ги е "насърчавала да избягват контакти" с другия си родител.

Тони Уеб работи за холивудското семейство повече от 20 години и е бил уволнен през 2021 г. именно от актрисата поради факта, че е застанал на страната на Брад Пит и си е позволил да изрази позицията си. А след като тя е разбрала, че той може да свидетелства по делото, го е заплашила със съд, предава Daily Mail.

Брад Пит и насилието над Анджелина Джоли - новите обвинения, които получи актьорът

Години физическо насилие - новите разкрития на Анджелина Джоли

Обвиненията не спират

Това е поредната черна точка в актива на Анджелина Джоли и поредния плюс за Брад Пит в хода на делото. изглежда осен да поделят каквото имат да делят, двамата са си поставили за цел и да се очернят максимално, без да се замислят особено, че най-потърпевши от това са именно най-ценните за тях - децата им.