В самия край на миналата година стана ясно, че Дуейн Джонсън ще се впусне в ново предизвикателство и ще изиграе ММА легендата Марк Кър във филма Smashing Machine.

Дуейн Джонсън ще изиграе ММА легендата Марк Кър в The Smashing Machine

Дуейн Джонсън ще бъде ММА легенда, бореща се със зависимости

Ново предизвикателство пред Скалата

Очевидно няма да чакаме много преди да видим филма, защото само няколко месеца по-късно Джонсън е започнал подготовката си за него.

Разбираме това от профила на Скалата в Instagram, където той публикува видео, от което виждаме как е на ринга с ръкавици и тренира усилено най-различни удари и позиции.

От описанието под поста става ясно, че в такива активности е протекъл първият ден от подготовката му за Smashing Machine. Освен това, Дуейн Джонсън признава, че макар да е трудолюбив по природа, бързо се е ориентирал, че за тази роля ще трябва да работи много по-здраво, отколкото до момента му се е налагало.

Очакванията са снимките да започнат това лято, така че следващите седмици ще бъдат натоварени за Дуейн Джонсън. Той ще трябва да ни представи живота и кариерата на Кър, който с победите си е заслужил статута на легенда в ММА средите.

Обвиненията срещу Дуейн Джонсън, че е уринирал в бутилка и закъснявал с часове за снимките на Red One

Обвиненията срещу Дуейн Джонсън, че е уринирал в бутилка и закъснявал с часове за снимките на Red One

Ето какво се случва около коледния филм

Последно преди няколко месеца разбрахме, че Емили Блънт преговаря за ролята Даун Стейпълс - съпругата на Марк Кър. По кината се очаква да видим Smashing Machine през 2025 г.