Знаехме, че е въпрос на време Конър Макгрегър да погледне към киното, и то се случи - неговият дебют е Road House с Джейк Джиленхол.

Трейлър на Road House с Джейк Джиленхол и Конър Макгрегър на Amazon Prime Video

Конър Магрегър и Джейк Джиленхол стават врагове

Ето какво ни показва трейлърът на филма Road House

Филмът на Amazon Prime Video e римейк на "Крайпътна къща" от 1989 г. с Патрик Суейзи и вече от няколко дни е наличен за гледане в стрийминг платформата. В него Конър Макгрегър е Нокс - наемник, който разчиства проблемите пред хората, които му платят.

А първите отзиви са, че му се получава много добре, а самият той даде доста сериозна заявка с едно свое изказване.

В интервю с Ричард Арнолд за Good Morning Britain Макгерър заявява, че е актьорът, на когото са платени най-много пари за първата му роля. И веднага разбираме, че става дума за милиони, и то не малко.

Според Рекордите на Гинес, рекордът за първи хонорар в киното се държи от Дуейн Джонсън, който през 2001 г. получава 5.5 милиона долара за играта си в "Мумията се завръща".

Конър Макгрегър не уточнява колко точно е взел за ролята си в Road House, но изказването му означава, че получил повече от 5.5 милиона долара, за да счупи този рекорд, пише talkSPORT. Има твърдения, че самият Джейк Джиленхол е получил около 10 милиона долара за ролята си във филма.

Всичко това е станало възможно, защото продуцентите са се съгласили на една много интересна сделка. Според Variety, Amazon са им дали право на избор - или да им отпуснат бюджет от 60 милиона долара и Road House да тръгне по кината, или бюджетът да е в размер на 85 милиона долара, но да пропусне кината е да е само в стрийминг платформата.

Джейк Джиленхол, снимките на Road House и сцените, които актьорът засне по време на UFC 285

Когато Джейк Джиленхол удари MMA легенда

Задава се нещо интересно

Е, при положение че няма да видим Road House по кината, е повече от ясно какво са избрали режисьорът Дъг Лайман и останалите продуценти, сред които е и самият Джиленхол.