"Кралството на планетата на маймуните" е по кината от няколко дни и вече доста хора са успели да разберат дали режисираният от Уес Бол е качествено продължение на франчайза, или не

Фрея Алън - предизвикателно секси на премиерата на "Кралството на планетата на маймуните"

Фрея Алън - предизвикателно секси на премиерата на "Кралството на планетата на маймуните"

Актрисата знае как да привлече вниманието

Действието във филма се развива няколко поколения маймуни след познатите ни действия от трилогията, започнала с  "Възходът на планетата на маймуните", преминала през "Зората на планетата на маймуните" и завършила с "Войната за планетата на маймуните".

Но тук нещата са много по-различни, защото хората от доминиращ вид са се превърнали в изчезващ, а планетата принадлежи на маймуните. Тази концепция се оказа успешна, защото резултатите от бокс офиса от първите три дни от премиерата на "Кралството на планетата на маймуните" са доста добри.

Снимка 664260

Източник: Форум Филм България

Според The Hollywood Reporter, в Северна Америка са отчетени приходи в размер на 56.5 милиона долара за първите три дни. Докато в световен мащаб приходите са 72.5 милиона долара.

Какво да очакваме от "Кралството на планетата на маймуните" на Уес Бол с Фрея Алън, Оуен Тийг и Кевин Дюранд

Какво да очакваме от "Кралството на планетата на маймуните"

Този път хората няма да са доминиращ вид

Това означава, че за първите три дни от премиерата си "Кралството на планетата на маймуните" общо е спечелил 129 милиона долара. И това не е никак зле предвид факта, че бюджетът на филма е бил малко около 165 милиона долара.