Секс сцените в повечето филми имат за цел да допринесат допълнителна дълбочина и страст на сюжета, но понякога изглежда така, сякаш са включени самоцелно - просто за да ги има.

"Аргайл: Супершпионин" с Хенри Кавил, Брайс Далас Хауърд, Сам Рокуел и какво да очакваме от филма на Матю Вон

Какво да очакваме от „Аргайл: Супершпионин“

Режисьорът Матю Вон (филмите за Kingsman) влиза за четвърти пореден път в света на шпионите, мистериите и неочакваните обрати

Горе-долу на същото мнение е и Хенри Кавил. В интервю за подкаста Happy Sad Confused актьорът казва, че не разбира много секс сцените и не им е голям фен.

"Мисля, че при определени обстоятелства секс сцената може да допринесе за филма, а не само за зрителите", казва Кавил. Но след това допълва, че според него понякога те се използват прекалено много и човек започва да се пита дали наистина е необходимо.

И все пак Хенри Кавил смята, че секс сцените може да бъдат полезни за филмите, но трябва внимателно да бъде помислено къде и как да бъдат включени, пише Entertainment Weekly.

Отношението на актьора към секс сцените може и да разочарова част от фенската му база, защото означава, че занапред няма да виждаме Кавил в много секс сцени. Е, ако не броим тези в The Witcher.

"Шотландски боец" с Хенри Кавил на Чад Стахелски - какво се случва с филма

Какво се случва с "Шотландски боец" с Хенри Кавил

Има ли развитие по филма

В подкаста Хенри Кавил говори и за филма за "Шотландски боец", който се подготвя. Той не пожелава да разкрие детайли около него, но загатва, че сценарият е фантастичен и зрителите ще останат много доволни, когато се завърти по кината.