Още от лятото на 2022 г. знаем, че Джейк Джиленхол се е захванал с нов филм - Road House, в който ще го видим като ММА боец.

Джейк Джиленхол, снимките на Road House и сцените, които актьорът засне по време на UFC 285

Когато Джейк Джиленхол удари MMA легенда

Задава се нещо интересно

Във филма ще видим и актьорския дебют на Конър Макгрегър, с когото Джиленхол засне сцени още миналата година по време на UFC 285.

Всъщност филмът Road House е римейк на този от 1989 г. с Патрик Суейзи в главната роля. Сега Елууд Далтън - бившата MMA звезда, който трудно свързва двата края, ще бъде Джейк Джиленхол.

На Далтън му се налага да спи в колата си и води не особено щастлив живот. Нещата обаче се променят, когато получава предложение за работа от отчаяна собственичка на крайпътно заведение. Работата на Далтън е доста проста - той трябва да следи за реда в заведението и да не допуска сбивания и нанасяне на материални щети.

И той, разбира се, се справя много добре, но нещата се оказват доста по-сложни. Причината: двама богаташи искат крайпътното заведение да изчезне, за да построят на негово място комплекс. Така в картинката се намесва и героят на Конър Макгрегър, който според трейлъра ще бъде все толкова опасен и непредвидим, колкото и самата ММА легенда Елууд Далтън.

В няколко кадъра ни е показано, че между героите на Джейк Джиленхол и Конър Макгрегър ще пада голям пердах и нямаме търпение да видим какво са ни подготвили.

В актьорския състав се отличават още имената на Джесика Уилямс, Били Магнусен, Даниела Мелчиър и Лукас Гейдж. Road House ще бъде пуснат в Amazon Prime Video от 21 март.