В ново интервю Хюма Абедин говори за историята на срещите си на фона на спекулациите, че има романтична връзка с Брадли Купър.

Политическият служител, която беше заместник-председател на президентската кампания на Хилъри Клинтън през 2016 г., признава, че не е била "отворена" да има връзка от "много години" и не се е виждала като човек, с когото мъжете биха си тръгвали от партита. 

Тя не крие, че работата ѝ за нея винаги е била на първо място и се е чувствала добре от този факт. 

Снимка 589908

Източник: GettyImages

"Поставих срещите в категорията на едно от нещата, към които не си позволявах да бъда отворена в продължение на много години, особено когато живеех в Ню Йорк в началото на 2000 г., когато Хилари беше в Сената", казва тя пред WSJ. 

Брадли Купър, Хюма Абедин и заедно ли са двамата

Това ли е жената до Брадли Купър

Какво знаем

"Бях поканена на толкова много вечери, на които присъстваха всички тези жени, които намерих за много по-умни, много по-красиви, много повече от всичко", продължава тя. "Ето ме, един сериозен малък политически помощник в костюм. Никога не съм очаквала да бъда жената, с която някой от тези мъже ще си тръгне и се чувствах добре от този факт, защото допускането на такъв тип връзка би означавало, че ще имам по-малко време за работа. По-малко време за съсредоточаване."

Красавицата, която е родом от Мичиган, каза, че нейната гледна точка към срещите се е променила значително оттогава и сега тя е много отворена към това. "Да, готов съм да кажа "да" по всякакъв начин!", признава още Хюма. 

Снимка 589907

Източник: GettyImages

Последните коментари на Хюма идват само три месеца след като беше съобщено, че се среща с Брадли Купър. Твърдеше се, че главният редактор на Vouge Ана Уинтър е запознала двамата, след което започнала връзката им.

Ирина Шейк, Брадли Купър, Бахамите и събраха ли се наистина отново двамата

Снимката на Ирина Шейк и Брадли Купър, за която всички говорят

Събраха ли се отново двамата

От казаното от Хюма обаче сме по-слонни да вярваме, че романтичните им отношения по-скоро са измислица, особено предвид факта, че Брадли и Ирина Шейк сякаш отново разпалват искрата на любовта помежду си.