Въпреки че от няколко месеца всички говорят за връзката на Брадли Купър и Джиджи Хадид, двамата така и не са се престрашили да направят своя дебют като двойка на червения килим. Сигурно мнозина очакваха това да стане на церемонията по раздаване на Златните глобуси, но влюбените отново предпочетоха да не се превръщат в сензацията на вечерта.

Брадли Купър и Джиджи Хадид са си все по-близки - скоро и като съседи

Джиджи Хадид и Брадли Купър с нова сериозна крачка

Май искат едно и също

Вместо със супермодела, Купър излезе под ръка пред фотографите в компанията на другата си любима жена - своята майка Глория Кампано. Tя не за пръв път го придружава на бляскави събития, с което актьорът само затвърждава своята обич и признателност към нея.

Двамата позираха в елегантни черни тоалети, а широките им усмивки и доброто настроение са ясен знак, че им е наистина приятно да бъдат заедно. След официалната церемония Купър и майка ми се отправиха към изискан ресторант, в който да вечерят заедно с половинката на актьора Джиджи Хадид.

Снимка 648704

Източник: GettyImages

За да не се набиват на очи, влюбените са пристигнали в заведението по различно време и умело са избегнали папараците, дебнещи ги навън. След това и са си тръгнали отделно, за да не може никой да им направи снимки заедно. Но всеки може да свърже две и две.

Брадли Купър заедно с дъщеря си Леа от Ирина Шейк на премиерата на Maestro

Брадли Купър и една специална млада дама до него

Не, не става дума за ново гадже

Свидетели твърдят, че и Хадид е била облечена изцяло в черно, явно за да бъде тон с половинката си и неговата майка. А семейната вечеря е поредното доказателство, че тази звездна връзка вече не е на ниво просто авантюра щом снаха и свекърва вечеря заедно и явно нямат нищо против да го правят, пише She Knows.