Откакто се раздели с Ирина Шейк през 2019 г., Брадли Купър не е влизал в полезрението ни с новина, че отново е намерил любовта.

Брадли Купър, зависимостта към алкохола и наркотиците и преборил ли се е с нея актьорът

И Брадли Купър си призна

Преборил ли е сега зависимостта си актьорът

Е, на няколко пъти имаше слухове и съмнения, че с Шейк отново са дали шанс на любовта си, но те се оказаха неверни. Сега обаче разбираме, че на актьора може би най-сетне отново му е провървяло.

Според Page Six от няколко месеца Купър излиза с Хюма Абедин, която преди беше омъжена за бившия конгресмен Антъни Уейман и от когото има едно дете. Твърди се, че главният редактор на Vouge Ана Уинтър е запознала двамата.

Интересното обаче е, че и Брадли Купър и Хюма Абедин се появиха на тазгодишната MET Gala, но не заедно. Миналата година съветничката на Хилари Клинтън за президентските избори, които тя загуби от Доналд Тръмп, разкри в книгата си Both/And: A Life in Many Worlds повече за отношенията са бившия си мъж и секс скандала около него, пише People.

Брадли Купър, Мат Бумър, Maestro, Netflix и целувката на актьорите

Интимният момент на Брадли Купър и Мат Бумър

Целувка като за голям екран

През 2017 г. стана ясно, че той е изпращал съобщения със сексуален контекст, както и снимки, на 15-годишно момиче. За което бе осъден на 21 месеца затвор.