През 2021 г. често се говореше за възможността Брадли Купър и Ирина Шейк да са отново заедно. Първо на Хелоуин се появи тяхна обща снимка, а няколко седмици по-късно двамата бяха заснети от папараци да се разхождат в Ню Йорк, усмихнати до уши.

Ирина Шейк, Мерт Алас и провокативните снимки, които сподели моделът

Кой гали дупето на Ирина Шейк

Нова доза провокации от модела

Сега руският модел ни дава нов повод да подозираме, че двамата наистина отново са двойка.

Ирина Шейк сподели в Instagram снимки от ваканцията си на Бахамите. От прекрасните кадри обаче се вижда и нещо любопитно, а именно, че тя споделя почивката си не с кого да е, а с бившия си Брадли Купър.

На първата снимка Шейк позира сама, но ако човек разгледа всички кадри, се вижда как 36-годишният модел и 47-годишния Купър позират заедно и се усмихват, докато дават вода на прасетата на т.нар. свински плаж на острова. 

Тя и актьорът се разделиха през 2019 г. и сега съвместно отглеждат петгодишната си дъщеря Леа. Малката не се появява в качения в социалните мрежи кадър, но не сме изненадани, тъй като и двамата ревностно я пазят от социалните мрежи и папараците. 

Брадли Купър, Хюма Абедин и заедно ли са двамата

Това ли е жената до Брадли Купър

Какво знаем

След раздялата им Ирина Шейк за кратко се виждаше с Вито Шнабел и Кание Уест. Що се отнася до Брадли Купър, през юли Page Six разпространи новината за връзката му с бившата високопоставена съветничка на Хилари Клинтън - Хума Абедин.