За първи път се заговори, че Джиджи Хадид и Брадли Купър се срещат през октомври миналата година. Тогава те бяха забелязани на вечеря в ресторант в Ню Йорк, след която потеглиха заедно с черен джип, в който дори бяха снимани от папараци.

Брадли Купър с две любими жени - Джиджи Хадид и Глория Кампано

Когато Брадли Купър е с двете си любими жени

Щастието обича тишината и той го знае

Само няколко дни по-късно излязоха и първите коментари на източници относно отношенията между 28-годишният супермодел и 49-годишният актьор. Според информатор на People двамата са се забавлявали и са поддържали нещата "небрежни".

"Тя е независима, заета и дните ѝ са изпълнени с отговорности, така че не виждам нещо сериозно да се случи веднага, ако изобщо се случи", бяха думите на източника тогава.

По всичко обаче личи, че връзката на Джиджи Хадид и Брадли Купър се е задълбочила след първите им срещи. През декември от други информатори стана ясно, че взаимоотношенията им са станали доста по-сериозни и всичко върви "много добре" при тях.

"Те се срещаха тайно много по-дълго, преди това да стане публично достояние и бяха много потайни, опитвайки се да видят дали нещата между тях ще проработят."

Друго, което източниците издават за връзката на Джиджи Хадид и Брадли Купър е, че тя сработва отчасти и заради факта, че и двамата са родители и това ги свързва. Припомняме, че моделът има тригодишна дъщеричка на име Кай от бившия си Зейн Малик, докато Брадли Купър пък споделя грижите за шестгодишната си дъщеричка Леа с бившата си Ирина Шейк.

Измежду всички родителски задължения, които и Джиджи, и Брадли имат обаче, двамата явно все пак намират време, което да прекарат заедно на някое вълнуващо място.

Така например последно двойката е забелязана на летището в Ню Йорк, където са били снимани. На кадрите ги виждаме с куфари, като Джиджи Хадид е облечена с дънки, черно кожено яке и яркозелена шапка, а пък Брадли Купър е почти изцяло в черно и със слушалки.

Брадли Купър и Джиджи Хадид са си все по-близки - скоро и като съседи

Джиджи Хадид и Брадли Купър с нова сериозна крачка

Май искат едно и също

Докато е бил на летището, актьорът е забелязан да спира, за да прегърне свой приятел, а след това и да се усмихва на други пътници, които са минавали покрай него, пише People.