Седмица след като Джиджи Хадид и Брадли Купър потвърдиха романса си, като бяха забелязани да се държат за ръце на публично място в Лондон, се появява нова информация, според която бившият на модела - Зейн Малик, не е особено щастлив от връзката на някогашната си половинка. "Зейн не е доволен от връзката им и никога няма да бъде", каза вътрешен човек пред Us Weekly.

Брадли Купър и Джиджи Хадид са си все по-близки - скоро и като съседи

Джиджи Хадид и Брадли Купър с нова сериозна крачка

Май искат едно и също

Все пак Брадли очевидно е бил защитник и "глас на разума" за супермодела, тъй като Зейн и Джиджи все пак имат тригодишната си дъщеря Кай и в неин интерес е важно да поддържат нормални отношения. "Той е разумен и неговите съвети идват от личния му опит", разкрива още източник.

"Брадли предупреди Джиджи, че има разлика между здравословна и токсична раздяла, което много ѝ помогна. Зейн не е особено доволен обаче, че Джиджи се вслушва в неговите съвети толкова много."

Брадли Купър със сигурност има страхотен опит по темата за здравословното съвместно родителство. Той и бившата му Ирина Шейк, които излизаха между 2015 г. и 2019 г., са родители на Леа де Сейн. Бившата двойка беше толкова приятелски настроена след раздялата, че на фона на тропически семейни ваканции и разходки с малкото им момиченце многократно провокира подозрения, че отново са се събрали.

По всичко личи обаче, че двамата просто съумяват да поддържат страхотни приятелски отношения, в интерес на щастието на Леа. Смяташе се, че Ирина има кратка връзка с Том Брейди, след раздялата му с Жизел Бюндхен. За романса между Джиджи Хадид и Брадли Купър пък се говори от три месеца, като двамата многократно бяха забелязани да прекарват време заедно. И по последна информация връзката им става все по-сериозна, което очевидно не се нрави много на бащата на дъщеря ѝ Зейн.

Снимка 560390

Източник: GettyImages

"Брадли я намира за интелектуално интересна и те имат много общо помежду си. И двамата са самотни родители на малки момиченца и споделят подобно чувство за хумор. Има и сериозно привличане там", цитира своя източник изданието. 

Джиджи Хадид и Брадли Купър хванати в крачка на летището в Ню Йорк

Романтичното бягство на Джиджи Хадид и Брадли Купър

Явно става все по-сериозно...

31-годишният Зейн Малик изглежда не е с никого в момента, но за кратко се говореше, че може би излиза със Селена Гомес, след като бяха забелязани заедно на вечеря в Ню Йорк през март 2023 г.