Едва месец измина откакто Джиджи Хадид и Брадли Купър бяха забелязани за първи път заедно, но нещата помежду им явно се развиват с доста бързи темпове.

Джиджи Хадид и Брадли Купър - това ли е новата звездна двойка

Смени ли Брадли Купър Ирина Шейк с Джиджи Хадид

Това ли е новата жена в живота на актьора

След първата им вечеря на 5 октомври в ресторант Via Carota, двамата продължават да излизат често. Миналият месец актьорът бе видян да оставя модела в Манхатън с колата си, след прекаран уикенд заедно извън града.

По-наскоро пък бяха хванати да се държат за ръце в театър, отивайки да гледат постановка, и да си тръгват от частно заведение в три часа сутринта. Последният път, в който бяха забелязани заедно обаче, бе в компанията на приятелките на Джиджи Хадид - Селена Гомес, Софи Търнър и Кара Делевин.

Предвид колко често излизат, очевидно 28-годишният модел и 48-годишният Брадли Купър си прекарват наистина добре. Потвърждава го и източник на Page Six, който издава, че отношенията между двамата стават много бързо сериозни. "Те са заедно всеки ден. Връзката им е като на сфероиди", допълва още той.

Информаторът разкрива още, че актьорът е привлечен не само от красотата на модела, но и от интелекта ѝ. Освен това по думите му нещата се развиват толкова добре, че вижда бъдеще във връзката им.

Ирина Шейк и запознанството на Джиджи Хадид и Брадли Купър

Ирина Шейк ли сватоса Брадли Купър и Джиджи Хадид

Няма случайни неща

И двамата имат по една дъщеря от миналите си по-сериозни връзки. 6-годишното момиченце Леа на Брадли Купър е от руския модел Ирина Шейк, а 3-годишната Кай на Джиджи Хадид - от певеца Зейн Малик.