За Брадли Купър със сигурност можем да кажем, че не е обикновен татко и че определено е щастлив в ролята си на такъв.

От Натали Портман до Брадли Купър - 11 актьори на корицата на холивудския брой на Vanity Fair

От Натали Портман до Брадли Купър - 11 актьори на корицата на холивудския брой на Vanity Fair

Едно специално издание, което отбелязва 30-годишен юбилей

В последния епизод от подкаста Armchair Expert актьорът издава, че бащинството го е насочило към един по-различен път в живота.

"Честно казано, не съм сигурен, че щях да съм жив, ако не бях баща", признава Брадли Купър, който никога не е криел за борбата със зависимостите си. Сега обаче фокусът му е да осигури най-доброто детство за шестгодишната си дъщеря Леа, която има от бившата си Ирина Шейк.

"Искам тя да има възможно най-стабилната основа. Мисля и как отношенията с дъщеря ми влияят върху предстоящото ѝ израстване", допълва актьорът.

Снимка 645946

Източник: GettyImages

По-нататък в подкаста той споделя, че когато дъщеря му е при него в дома му, е малко трудно да се намери уединение.

"Става дума за нещо като докато аз съм на тоалетната, тя е във ваната", казва Брадли Купър.

След като пък водещият Дакс Шепард издава, че заедно със съпругата си Кристен Бел не се притесняват да са голи през цялото време из къщата си, актьорът отвръща, че общо взето и при него е така. А причината за това е, че Брадли Купър просто е израснал с баща, на когото също изобщо не му е било неудобно да е гол у дома.

Освен това актьорът споделя и че държи вратата на банята отворена вкъщи. Но това вече не е нещо, наследено от баща му. А е навик, който е придобил след години, прекарани в тесни пространства в Ню Йорк.

Джиджи Хадид и Брадли Купър хванати в крачка на летището в Ню Йорк

Романтичното бягство на Джиджи Хадид и Брадли Купър

Явно става все по-сериозно...

"Ваната, тоалетната и леглото са в едно и също пространство", казва иронично Брадли Купър. "Изкачваш се по стълбите и всичко е на един етаж", допълва той.