Свикнали сме да свързваме фамилията Анистън със звездата от сериала "Приятели". Преди обаче Дженифър Анистън и да се замисли да се занимава с кино, баща й Джон вече има успешна кариера на екрана.

Дженифър Анистън, Lola Vie и каква е тайната на актрисата за здрава и блестяща коса

Тайната на Дженифър Анистън за здрава и блестяща коса

Задължителната стъпка в грижата

Толкова успешна, че в края на миналата седмица получи награда за цялостен принос от Дневните награди Емми.

88-годишният Джон Анистън е известен най-вече с ролята си на Виктор Кириакис в сапунената опера "Дните на нашия живот", в която той участва повече от 40 години. 53-годишната му дъщеря не се появи на червения килим на Дневните Емми, но се включи с видеообръщение.

Снимка 579049

Източник: GettyImages

"За мен това е специален момент. Това е възможност не само да покажа уважението си към истинска легенда на дневните предавания, но и възможност да почета постиженията на голям и уважаван актьор, който по случайност е и мой баща."

Дженифър допълва, че работата на Джон Анистън му е спечелила възхищението на колегите му актьори, създала му е приятели и е развълнувала милиони зрители по света.

Дневните награди Емми отбелязват постиженията в американските телевизионни продукции, които се излъчват през деня за разлика от традиционните награди Емми, които награждават успешни телевизионни филми и програми от вечерния праймтайм.