Преждевременната загубата на Матю Пери разтърси света на шоубизнеса. Едва ли някой е очаквал, че едва на 54-годишна възраст, актьорът от "Приятели" ще си отиде толкова ненадейно. На 28 октомври той бе открит безжизнен в джакузито си в дома си в Лос Анджелис.

Джулия Робъртс наруши мълчанието след смъртта на Матю Пери

Емоционалните думи на Джулия Робъртс за Матю Пери

Какво сподели актрисата за бившата си половинка

Досега всички колеги на Матю Пери от хитовия сериал се сбогуваха с него както с публикации в социалните мрежи, така и на погребението му. И докато за причината за смъртта му все още няма много конкретика, Дженифър Анистън издава повече за състоянието на актьора малко преди той да почине.

В интервю за Variety тя разкрива, че само часове преди внезапната смърт на Матю Пери, двамата са си пишели съобщения. "Не го е боляло. Не се е мъчил."

По думите на Дженифър Анистън той не имал конкретен тежък момент преди да почине. "Беше здрав. Беше спрял да пуши. Влизаше във форма. Беше щастлив - това е всичко, което знам", допълва още актрисата от "Приятели".

Матю Пери бе от актьорите, които откровено са споделяли за борбата си със зависимостта към алкохола и наркотиците. В мемоарната си книга "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" той дори описва по-подробно пътя си към по-здравословен начин на живот.

Шон Пен за смъртта на Матю Пери - защо актьорът не е изненадан

Защо Шон Пен не е изненадан от смъртта на Матю Пери

Гледната точка на аткьора

"Той работи толкова много за това. Наистина не му беше лесно. Липсва ми много. Липсва ни на всички", казва още Дженифър Анистън.