Че Дженифър Анистън е сред жените с винаги перфектна прическа и коса, завидно поддържана и здрава, е почти неоспоримо. Затова и не ни се стори толкова изненадващо, когато миналата година актрисата обяви, че е създала своя собствена марка продукти за коса.

Дженифър Анистън и как изглежда звездата без грим и прическа

Какво се е случило с косата на Дженифър Анистън

Актрисата е неузнаваема

И все пак, оправдано би било мнозина да продължават да се питат как точно Дженифър се грижи за безупречната си прическа. Отговорът - най-сетне - дава самата актриса.

В интервю тя разкрива, че използва продукти от своя бранд Lola Vie. Е, това не е и особено учудващо, но пък хубавото е, че за да си "откраднем" тайната ѝ за здрава и блестяща коса, не ни е необходимо да купуваме точно същите продукти.

Всъщност, има една-единствена задължителна стъпка в грижата за косата, която Дженифър не пропуска. И това е да нанася защитен продукт.

И по-специално такъв, който предпазва косъма от увреждане и изсушаване. Като термозащитен спрей или балсам. Тези продукти обикновено съдържат подхранващи съставки, овлажняващи и възстановяващи косата, които предпазват косата и от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето.

Дженифър признава, че именно да осигури защита от негативно влияещите на косата фактори, е най-важното, което е научила през годините от стилистите си.

Дженифър Анистън, безсънието и как се е преборила с проблемите си със съня

Трудната битка на Дженифър Анистън

Здравословният проблем, който е преборила

"Подлагаме косата си на толкова много: боядисване, използване на преси, маши и всичко това оказва ефект с времето. Затова и използването на продукт, който я предпазва, е от съществено значение", споделя тя пред Vogue.