За много хора 2024 г. започна със своеобразен обзор на отминалата година под формата на публикация в социалните медии. Много звезди също прехвърлиха последните 12 месеца за няколко секунди в клипове.

Дженифър Анистън откровено за секс сцената с Джон Хам в The Morning Show

Дженифър Анистън откровено за секс сцената с Джон Хам

Чувствала ли се е неудобно актрисата

Сред тях беше и Дженифър Анистън. Макар да публикува в Instagram сравнително рядко, тя не пропусна възможността да ревизира какво й се е случило през отминалата година.

Виждаме я в няколко забележителни вечерни рокли като късо мини в сребристо или прилепнала по тялото рокля в цвят "шампанско", за да отбележим за пореден път страхотната физика на актрисата на 54-годишна възраст.

Останалите кадри са свързани със събиранията й с приятели, любимите й кучета, собствената й марка козметика Lola Vie, както редовните й тренировки. Разбира се, отново не виждаме прекалено лични моменти от живота й.

Много от нейните 45.2 милиона последователи останаха изненадани от факта, че в обзора на Дженифър Анистън не беше споменат колегата й от "Приятели" Матю Пери, който почина в края на октомври. Вероятно обаче - подобно на други прекалено съкровени неща - актрисата е решила да остави скръбта единствено за себе си.