Откакто Дженифър Анистън си направи Instagram профил преди почти пет години, очакванията бяха тя да разкрива повече от личния си живот, който иначе пази далеч от светлините на прожекторите. Прави впечатление обаче, че съдържанието ѝ в социалната мрежа напълно кореспондира със самата нея като личност - фокусирано върху работата и по-пестеливо откъм свободно време, и личен живот.

Дженифър Анистън и пръстенът с диамант - възможно ли е да е сгодена

Детайлът, заради който всички обсъждат Дженифър Анистън

Има ли връзка актрисата

С последната си публикация обаче актрисата за първи път от много време насам споделя толкова много моменти от ежедневието си извън снимачната площадка.

В поредицата от снимки виждаме как прекарва свободното си време. Дори и когато има време за почивка обаче, Дженифър Анистън е все така активна и не пропуска да прекара време с любимите си хора и... животни, естествено.

След първото ѝ селфи, което е качила от кола, тя е споделила и сладък кадър на кучето си лорд Честърфийлд. По-нататък виждаме моменти от срещата ѝ с приятелките ѝ Моли Макниърни и Аманда Анка, както и разговор с нейна друга дългогодишна приятелка - Андреа Бендевалд.

Не ни изненадва също така, че сред снимките има и една от фитнес зала, където позира заедно с личната си треньорка Дани Колман. За актрисата е добре известно, че освен на близките си хора, тя държи много и на това да отделя време за себе си, като се грижи за здравето си.

Колкото до правилата, които следва, Дженифър Анистън споделя, че пие много вода, активна е всеки ден, яде свежи храни и се опитва да спи колкото може повече.

"Освен всичко това, се опитвам да бъда наистина внимателна относно това, което допускам в главата си", издава още тя.

Актрисата също така и медитира. И разкрива, че обикновено го прави сутрин, след като се събуди.

Кои са най-високоплатените актьори за 2023 г. според Forbes

Най-високоплатените актьори за 2023 г.

Има ли изненади по върховете

"Просто стъпвам на пода и сядам пред малък олтар. Ако не съм вкъщи, просто намирам място. Дори за пет или за 10 минути, трябва да го направя", казва Дженифър Анистън в интервю за E! News през юли 2022 г.