Наред с всички други знаменитости, които присъстваха на 81-ите награди Златен глобус, провели се вчера в Лос Анджелис, Дженифър Анистън също мина по червения килим. Тя бе номинирана за най-добра актриса за участието си в сериала The Morning Show, но така и не отнесе отличието у дома. Въпреки това вниманието към нея бе доста голямо. И причина за това стана по-различната визия, на която бе заложила Анистън.

Дженифър Анистън откровено за секс сцената с Джон Хам в The Morning Show

Дженифър Анистън откровено за секс сцената с Джон Хам

Чувствала ли се е неудобно актрисата

За церемонията актрисата бе облечена с доста изчистена и елегантна черна рокля без презрамки на Dolce and Gabbana, която бе съчетала с дискретни бижута - единствено обеци и пръстени, пише Harper's Bazaar.

Дотук всъщност няма нищо изненадващо във визията на Дженифър Анистън, тъй като сме свикнали да я виждаме винаги стилна. Това, което обаче привлече погледите на всички, бе прическата ѝ.

Актрисата явно е подкъсила косата си и дори е решила да завърне емблематичната прическа на героинята ѝ Рейчъл от "Приятели". Косата ѝ отново е златисторуса, свободно пусната по раменете и разделена на път от едната страна.

Снимка 648401

Източник: GettyImages

"Новата стара" прическа на Дженифър Анистън определено е изненадващ избор, предвид че актрисата преди е споделяла колко не я харесва. В интервю от 2011 г. за Allure тя дори на шега я нарича "проклятието на моето съществуване", тъй като изобщо не смята, че ѝ е отивала.

"И как да го кажа? Мисля, че това беше най-грозната прическа, която съм виждала", категорична е Дженифър Анистън.

Дженифър Анистън и най-важните моменти в живота й през 2023 г.

Неочакван ход от Дженифър Анистън

Актрисата с откровено видео

Ние пък сме на мнение, че прическата стил Рейчъл определено все още ѝ отива. Нищо чудно актрисата също да е променила мнението си и вероятно от носталгия по героинята си да е решила да възроди прическата.