Дженифър Анистън присъства на 29-ите годишни награди Critics Choice Awards, които бяха раздадени в неделя, 14 януари. Причината: последният сериал, в който тя играе ролята на популярна телевизионна водеща заедно Рийз Уидърспуун, The Morning Show беше номиниран за поредица от награди.

Дженифър Анистън и най-важните моменти в живота й през 2023 г.

Неочакван ход от Дженифър Анистън

Актрисата с откровено видео

"Прекрасно е, че можем да отбележим това постижение, защото всички работихме толкова усилено. Забавно е да бъда заедно и с тези невероятни хора, създали толкова красиви и прекрасни неща. Всички сме тук, за да празнуваме своите постижения", споделя още актрисата.

Дженифър Анистън призова феновете да почетат и покойният Матю Пери, който беше открит мъртъв в джакузито си в края на октомври миналата година. Тя не скрива, че иска животът и наследството на актьора да имат траен отпечатък. Попитана от Entertainment Tonight как иска феновете да го запомнят, Джен казва: "Празнувайте го, Мати би искал това."

Снимка 649281

Източник: GettyImages

Дженифър Анистън потвърди също, че снимките на четвърти сезон на The Morning Show вече са в ход, като обещава, че ще бъде много забавно.

А що се отнася до това как поддържа младежкия си вид, тя разкрива своите три малки тайни, а именно: "Безумно невероятен гримьор, пия много вода и спя много!"

Дженифър Анистън с емблематичната прическа на Рейчъл от “Приятели” на Златен глобус 2024

Никой не очакваше това от Дженифър Анистън

Изненадващата визия на актрисата на Златен глобус 2024

Само преди седмица по време на 81-ите награди Златен глобус Дженифър Анистън привлече внимание с начина, по който изглеждаше.

Снимка 649280

Източник: GettyImages

За церемонията актрисата бе облечена с елегантна черна рокля без презрамки на Dolce and Gabbana, но впечатление направи най-вече по-различната ѝ коса. Актрисата беше решила да се подстриже и да се завърне към емблематичната прическа на героинята ѝ Рейчъл от "Приятели".