През 2020 г. научихме, че Мартин Макариев ("Вила Роза" (2013 г.), "Привличане" (2018 г.), "Диви и Щастливи" (2019 г.) се е захванал с филм, който е доста по-различен от досегашните, които е режисирал.

"В сърцето на машината", Мартин Макариев, Юлиан Вергов, Александър Сано и трейлър на български филм

Мартин Макариев ни показва какво има в "В сърцето на машината"

Трейлър на българския филм

В началото на миналата година пък беше пуснат и трейлър, който ни потопи в обстановката на "В сърцето на машината". Цяла година (и няколко премиери по кинофестивали) по-късно филмът най-после ще се завърти по кината.

От официалния профил на "В сърцето на машината" в Instagram разбираме, че премиерата е насрочена за 18 март. Сюжетът е вдъхновен от истинска история и ни връща в края на 70-те години на миналия век.

Но не за да проследим какво се случва с някое обикновено семейство, а с група затворници, които съдбата среща в точния момент, на точното място, за да промени животите им.

В главните роли влизат Александър Сано, Юлиан Вергов, Владимир Зомбори, Башар Рахал, Христо Шопов и Валери Йорданов, като интересното е, че идеята за филма се е родила преди около 10 години, а около пет е отнела работата по нея.