Преди по-малко от две седмици стана ясно, че bTV подготвя ново риалити предаване, което ще изпита волята и уменията на участниците в него.

"Островът на 100-те гривни" - новото приключенско риали на bTV

Колко голяма ще бъде наградата в "Островът на 100-те гривни" - новото приключенско риали на bTV

С огромен награден фонд от...

"Островът на 100-те гривни" ще изпрати 30 души на екзотичен остров, за да ги изправи пред какви ли не изпитания, а целта е само една - голямата награда от 300 000 лева.

Докато тепърва предстои да разбираме подробности около риалити предаването, вече знаем кой ще бъде негов водещ - Александър Сано. Той твърди, че е видял предимствата, които форматът има пред останалите, които сме гледали вече по телевизията.

Снимка 658549

Източник: bTV

"Аз съм човек, който обича предизвикателства и всичко, свързано с някакъв авантюризъм. Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си, смятам, че ще ми се случи нещо много интересно и го очаквам с нетърпение", казва още актьорът.

анкета

След началото на новия сезон, какво мислите за риалити предаванията?

Виж резултати

Страхотни са, много ми харесват 11.7%

Не гледам телевизия 17.7%

Удариха дъното 61.7%

Аз си чакам Big Brother 9.0%

Николай Николов, който е един от продуцентите на "Островът на 100-те гривни", казва, че в предаването интелектът и способността за социализация ще бъдат много по-голямо и важно оръжие от физическа подготовка и издръжливост.

Николов казва още, че водещият няма да е просто статична фигура като в някои други предавания, а ще знае къде е заровено съкровището, към което всички се стремят. Той също така ще знае точния път към него и как трябва да бъдат направени правилните избори.