Тази вечер, 25 февруари, зрителите на NOVA ще се запознаем с 18-те претендента за титлата "най-добър професионален готвач" и още в първия епизод на шоуто ще станат свидетели на ожесточена битка за надмощие в кухнята на Ада.

Снимка 468591

Източник: OTDO Consult

Първото готвене на мъжете и жените в Hell"s Kitchen България ще бъде драматично и ще постави началото на истинската война за одобрението на шеф Виктор Ангелов. Сериозна битка между мъжете ще отново ще повиши напрежението, а жените ще пробват неочаквани техники за победа.

Първата вечерна резервация пък ще опъне нервите на шеф Ангелов до скъсване, защото освен че ще има изпитания на умения, отборите ще трябва да разчитат и на опита си, който обаче като че ли няма да бъде задоволителен за Виктор Ангелов.

Снимка 468590

Източник: OTDO Consult

Тази вечер ще разберем кой от претендентите ще успее да впечатли шеф Виктор Ангелов, като приготви перфектното ястие. Ще разберем дали готвачите ще се справят с "визитната си картичка" в чиния, или ще демонстрират самочувствие без покритие. Ще стане ясно и дали жените, или мъжете ще покажат по-добри умения в кухнята.

Hell's Kitchen България и някои подробности за трети сезон на кулинарното предаване

Изненадите в новия сезон на Hell's Kitchen България

Колко трудна е борбата за участие в третия сезон