На 25 февруари започва новият сезон на кулинарното предаване Hell's Kitchen България. Въпреки че се явиха близо 1500 кандидати, избрани бяха само 18 претенденти. Те ще премерят и силите си пред шеф Виктор Ангелов в трети сезон на адската кухня.

Най-младият участник в мъжкия отбор е на 24 години, а най-възрастният - на 39. Интересното е, че повече от избраните за състезанието живеят и работят в чужбина.

Сред тях има шеф готвач в един от най-елитните хотели от веригата Jumeirah в Лондон, готвил за Джейсън Стейтъм и за футболисти на Манчестър Юнайтед. Има и главен готвач на 5-звезден круизен кораб на световната компания Viking.

Снимка 466208

Източник: OTDO Consult

Ще видим уменията и на няколко носители на награди от престижни кулинарни конкурси, както и на шеф готвач в известен френски ресторант със звезда Michelin.

Що се отнася до отбора на дамите, той по нищо не отстъпва на господата. Те определят себе си като упорити и амбициозни, умеещи да се справят с предизвикателствата и да импровизират в кухнята.

Снимка 466206

Източник: OTDO Consult

Най-младата участничка е на 24 години, а най-възрастната дама - на 51. Една от претендентките е с 26-годишен опит, а други са главни готвачи на големи български хотели.