Един от най-колоритните образи от сезон 6 на Hell's Kitchen - актрисата от филми за възрастни Владимира Влахова, беше гост в първия епизод на официалния подкаст на предаването, носещ името "Кухнята след Ада". Пред водещия Станислав Иванов, победител от сезон 5 на кулинарното риалити, Владимира разкрива интересни детайли как функционира порно индустрията и как минава един ден на снимачната площадка на филм за възрастни.

В "Кухнята след Ада" Владимира разказа, че след скандала с Никол се е чудила дали мястото ѝ е там, както и че мъжкият отбор е по-добър от "женския кокошарник". Тя посочва и основната грешка, която е направила, за да напусне надпреварата. А именно, че не е била достатъчно нахъсана и идейна.

"Бих върнала времето назад и бих давала аз всички чинии на шеф Ангелов", признава Владимира, като допълва, че определено липсва организация в женския отбор.

Иван Сарамандов в Hell's Kitchen - новият любимец на зрителите

Кой е новият любимец на зрителите в Hell's Kitchen

Новото попълнение, което бързо се превърна във фаворит

В студиото на официалния подкаст на Hell's Kitchen Владимира подготвя традиционно испанско ястие - тортия де пататас с чоризо, което успява да впечатли Станислав. Рецептата научава от своята испанска приятелка Андреа, за която споделя, че възнамерява да се ожени и да имат деца заедно.

Що се отнася до тортията де пататас, тя е едно от най-простичките и вкусни ястия в испанската кухня. Картофеният омлет бил изключително популярен сред войниците през XIX век, защото е евтина и засищаща храна. В наши дни тортията задължително присъства в тапас менюто на всеки испански бар. Редица прочути готвачи разработили по-сложни ястия, вдъхновени от тортията. Но оригиналът с яйца, картофи и лук си остава класика, която задължително трябва да опитаме, ако все още не сме.

Ако оставим готвенето настрана и се върнем към Владимира, пред Станислав тя разказва и някои подробности за професионалната си ангажираност - и за работата си като преводач в съда и полицията, и за тази на порноактриса.

Започнала с една приятелка малко като на шега, привлечена от това, че се работи само три-четири дни в месеца и че всъщност жените изкарват малко повече от мъжете в тази професия. Владимира не крие колко много обича секс играчките си, както и че макар да е с жена в момента, предпочита да снима с мъже. Не крие и колко трудно е да упражняваш тази професия, заради стигмата около нея.

Владимира Влахова - порноактрисата в новия сезон на Hell's Kitchen, за която всички говорят

Порноактрисата в Hell's Kitchen, за която всички говорят

Успя да разбуни духовете

Да, родителите ѝ не приемат добре тази част от живота ѝ и все още не се познават с приятелката ѝ, с която има връзка от пет години. И макар след формата да не намира смелост да се свърже с тях, Владимира получава огромна подкрепа на лични съобщения в социалните мрежи.

Благодарение на участието си и положителната си нагласа, тя се превърна и в един от младите гласове на ЛГБТИ общността у нас.