Малко след влизането си в Hell's Kitchen Владимира Влахова и Магдалена Динкова се превърнаха в едни от най-коментираните участнички. Владимира, заради страничното си занимание, а именно да се снима във филми за възрастни, а Магдалена, заради титлата Мис баба, която носи.

Оказа се, че двете далеч не се справят добре в кухнята, което доведе до отпадането им от кулинарното риалити предаване. За голяма изненада и на зрителите, и на самите участници обаче, снощи, 5 март, в Кухнята на ада влезнаха няколко нови участници със завидни кулинарни умения.

Това са Лидия, Станислав, Стефани и Иван. Особено силно впечатление на зрителите, съдейки от коментарите в социалните мрежи, направи 26-годишният Иван Сарамандов от София.

"Звездите Мишлен, с които разполага сигурно са повече на брой от вилиците и лъжиците, които има вкъщи, а кулинарните му умения галят небцето по-добре от швейцарски шоколад в неделя следобед", са думите с които представят сладкаря на страницата на Hell's Kitchen в Instagram.

Владимира Влахова - порноактрисата в новия сезон на Hell's Kitchen, за която всички говорят

Порноактрисата в Hell's Kitchen, за която всички говорят

Успя да разбуни духовете

Иван завършва Института по кулинарни изкуства към варненското Висше училище по мениджмънт. На крачка от това да се откаже от обучението си, след като баща му почива внезапно, Иван все пак намира сили в себе си да продължи. И успехите му не закъсняват. Малко след това завършва, започва дългия му професионален път в редица ресторанти със звезди Мишлен из цяла Европа, включително Копенхаген в Дания, Берлин в Германия, Тенерифе на Канарските острови.

"От всеки сладкар може да стане добър готвач, но не от всеки готвач може да стане добър сладкар", казва Иван във визитката си, като допълва, че има опит, знания и умения във всички инстанции в професионалната кухня. Иван твърди, че влиза, за да спечели и да може с парите от наградата да направи първият и единствен ресторант в България само за десерти. 

Магдалена Динкова от Hell's Kitchen - кметица, баба и носителка на титлата Мис

Тя е кметица, баба и носителка на титлата Мис - защо Магдалена от Hell's Kitchen стана трън в очите на хората

Има ли място в кулинарното риалити тази участничка, се питат всички

Съдейки от коментарите в социалните мрежи, Иван бързо се превърна в един от любимите участници на зрителите. "Само с визитката ми стана един от фаворитите. Предаването имаше нужда от такъв човек. Успех", пише един от потребителите, докато друг допълва: "Имах честта да опитам невероятните му сини космически бонбони с белгийски шоколад и бяха съвършени."

Не липсват и похвали като "топ готвач", "достоен претендент" и "истински победител". На фона на всички негативни коментари за участниците, които се изляза през последните седмици, стотиците положителни за Иван, са наистина нещо забележително.