Телевизионният формат Hell"s Kitchen се реализира успешно в 20 страни по света с над 50 сезона и повече от 700 участници. В България стартира през 2018 г. и до момента има петима победители - Дани Спартак, Веселина Чилева, Реджеп Бадев, Валентина Вълкова и Станислав Иванов. В петия сезон на Hell"s Kitchen Виктория Капитонова се превърна в първия звезден победител.

Hell's Kitchen България - ето го и победителя в петия сезон на предаването

Кой и как спечели Hell's Kitchen България

Победителите в кулинарното предаване тази година

Новият шести сезон на кулинарното предаване се завръща тази пролет по NOVA с куп изненади. Шеф Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни претенденти за наградата от 100 000 лева. Сред участниците има такива, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл и за футболисти от отбора на Челси. За първи път във формата ще участва действащ кмет на малко населено място.

Очаква ни и специален отбор с популярни личности. Както в пети, така и в шести сезон отборът на звездите ще се състезава срещу червените и сините, за да излъчат своя победител. 

Снимка 650543

Източник: NOVA / Фотография Красена Ангелова

До Виктор Ангелов в Кухнята на Ада отново ще бъдат неговите опитни помощници Дани Спартак, Никола Симеонов и Светла Илиева. В новия сезон ще продължат и в пътешествията на караваните из страната, за да предизвикат участниците по различни начини.

анкета

Кое от предстоящите предавания възнамерявате да гледате?

Виж резултати

Ергенът 7.6%

Един за друг 7.1%

Любовни афери 1.3%

Бригада нов дом 11.6%

Dancing Stars 17.4%

Hell's Kitchen 7.6%

Аз обичам България 28.0%

Като две капки вода 10.4%

Не мисля да си губя времето с нито едно 9.1%