Снощи, 20 февруари, беше даден стартът на шести сезон на Hell's Kitchen България, в който сили ще премерят 18 участници с коя от коя по-интересни житейски истории и съдби, разпределени в два отбора - мъже срещу жени. Първата победа за сезона беше завоювана от представителите на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от личния им багаж и нормални условия за живот.

Hell's Kitchen България се завръща с шести сезон

Кулинари, готвили за принц Хари и Меган Маркъл в новия сезон на Hell's Kitchen

Ето кога да очакваме кулинарното риалити предаване

Отборът на жените, който тази година ще носи червените куртки, успя да грабне победата най-вече благодарение на Никол Росенова. Завършилата академията Le Cordon Bleu донесе финалната точка на жените и победи в директен двубой срещу най-опитния сред мъжете - Георги Божков, който е готвил за кралица Елизабет Втора.

И въпреки силните вълнения около старта на предаването, особено впечатление на зрителите обаче направи една от участничките, а именно 27-годишната Владимира Влахова от Бургас, която живее в Испания повече от 20 години и се прибира специално, за да участва в Hell's Kitchen.  

Тя работи като преводач в градския съд в Барселона. Владимира обаче е изключително популярна и с втората си професия, която развива като част от кино индустрията за възрастни. Според визитката ѝ на сайта на NOVA, тя е работила с някои от най-големите компании в този бранш, а от първи епизод на Hell's Kitchen разбрахме, че си пада по жени и е във връзка от няколко години.

Именно втората ѝ работа стана причина за разпалени дискусии в социалните мрежи, като хората се разделиха на два лагера. Според едните участието ѝ е едно от малкото интересни присъствия в кулинарното предаване, като някои обърнаха внимание, че няма значение с какво се занимава извън Hell's Kitchen, след като има талант.

анкета

След началото на новия сезон, какво мислите за риалити предаванията?

Виж резултати

Страхотни са, много ми харесват 11.7%

Не гледам телевизия 17.8%

Удариха дъното 61.5%

Аз си чакам Big Brother 9.0%

Други обаче са на мнение, че е неморално да има такъв участник в предаване, което се излъчва във време, което гледат толкова много деца, като се намериха и такива да напишат, че това пълна простащина и предаването е "стигнало дъното".

Каквито и да са настроенията на хората обаче, истината е, че Владимира никак не се притеснява да сподели с какво се занимава, което доказа, като гордо заяви на Виктор Ангелов, че участва в порно филми. По всичко личи, че допълнителната ѝ професия успя да впечатли шеф готвачът, който ѝ каза: "Вече те харесвам."

А дали зрителите я харесват, или не, няма голямо значение, защото истината е, че за момента е една от най-коментираните участнички - снимките и клиповете с нея на страницата на Hell's Kitchen имат хиляди харесвания и стотици коментари.