"Влизам в Hell's Kitchen, за да покажа, че манджата на баба ви вече е на друго ниво." Така започва визитката си 44-годишната Магдалена Динкова, която се оказа една от най-коментираните участнички в новия шести сезон на кулинарното риалити. Е, не може да се сравни с дискусията, която разпали Владимира Влахова, но Магдалена Динкова определено е атрактивен участник. Все пак не във всеки сезон участват носителки на титлата Мис, било то и във вариант за баби.

Hell's Kitchen България се завръща с шести сезон

Кулинари, готвили за принц Хари и Меган Маркъл в новия сезон на Hell's Kitchen

Ето кога да очакваме кулинарното риалити предаване

Магдалена е майка на трима сина и баба на едно внуче. Освен това е носителка на титлата Мисис Баба 2022 г., както и на титлата Топ Баба на Вселената за 2023 г. Обича и спазва българските традиции, като предава на поколенията семейните ценности.

Любител кулинар, тя специализира в печива и традиционната българска кухня, като сред предпочитаните ѝ за готвене неща, са сладкишите. От четири години е и кмет на своето населено място - село Върбешница в община Мездра, разбираме от сайта на NOVA.

Магдалена Динкова успя да прикове вниманието на съотборниците си и на шеф Ангелов още в първия епизод на кулинарното предаване, след като се появи с ярко зелена бална рокля и високи токчета.

Именно начинът, по който избра да се облече, стана причина за разпалена дискусия в социалните мрежи и изливане на сериозно количество негативизъм спрямо колоритната участничка. 

"Ако искаш да се изфукаш, че си спечелил там някакъв конкурс - Мис/ Топ и т.н. , може да го направиш по-много по-елегантен и приятен начин. Не с тази кичозна рокля, където някои части от тялото направо преливаха. Може би като кандидатстваш за предаване за готвене, трябва да знаеш, че още от самото начало трябва все пак да сготвиш това онова", пише един от феновете в Instagram страницата на Hell's Kitchen. 

анкета

След началото на новия сезон, какво мислите за риалити предаванията?

Виж резултати

Страхотни са, много ми харесват 11.7%

Не гледам телевизия 17.7%

Удариха дъното 61.7%

Аз си чакам Big Brother 9.0%

"Объркала е формата, "Ергенът" е твоето място да си държиш роклята", пише втори, докато трети добавя: "Мис баба не знае къде се намира, всеки момент очаквах някой да ѝ настъпи роклята." 

Владимира Влахова - порноактрисата в новия сезон на Hell's Kitchen, за която всички говорят

Порноактрисата в Hell's Kitchen, за която всички говорят

Успя да разбуни духовете

Разбира се, намериха се и такива, които да я защитят, като обърнаха внимание, че тя е единствената, която чрез изказванията си може да се определи като скромна и достойна, затова зрителите трябва да имат повече уважение към нея. 

И макар всички в социалните мрежи да предполагаха, че Магдалена ще бъде първата изгонена, оказа се, че това е 17-годишният Николай Тодоров от Шивачево. Той се представи посредствено по време на първата вечерна резервация в Кухнята на Ада и не показа нужните качества, за да продължи напред в надпреварата. Участникът от отбора на сините беше изпратен от шеф Виктор Ангелов с препоръката да продължава да се учи.