Вчера, 16 май, беше големият финал на петия сезон на Hell's Kitchen България. Интересното тази година е, че зрителите станаха свидетели не на една, а на две битки за победата в кулинарното риалити. Станислав от Перник се изправи срещу Виолета от София, за да премерят сили в Кухнята на Ада. Чекът за 100 000 лева от шеф Виктор Ангелов получи Станислав.

В битката за победата Станислав и Виолета разчитаха на някои от вече отпадналите участници в Hell's Kitchen, сред които Цветомира, Васил, Кристиан, Асен, Клавдия, Мартин, Цанко, Мацоев, Наталия и Виктор.

Станислав и Виолета извървяха дълъг път до финала. Сладкарят Станислав, който има стотици хиляди последователи в TikTok, впечатли шеф Ангелов със силната си мотивация и желание да се учи, като някак естествено се превърна и в лидер.

Опитната Виолета пък се отличи като един от тихите водачи в кухнята. През целия сезон на предаването тя представяше пред шеф Ангелов едни от най-красивите презентации и най-вкусните ястия.

Както отбелязаха и много от феновете на предаването в социалните мрежи, и Станислав, и Виолета бяха достойни финалисти и заслужаваха победа. За съжаление обаче, трябва да спечели само един.

Цветомира Стоянова загуби битката в Hell's Kitchen, но спечели сърцата на зрителите

Цветомира Стоянова загуби битката в Hell's Kitchen, но спечели сърцата на зрителите

Реакциите в социалните мрежи след отпадането ѝ от кулинарното предаване

Стана ясен и първият звезден победител в шоуто, като финалът беше много оспорван. Популярните личности влязоха в Hell's Kitchen като трети звезден отбор и с всяка изминала седмица желанието им за победа и уменията им ставаха все по-големи.

Накрая останаха Виктория Капитонова и Мирослава Профирова, които премериха сили с двустепенно меню. По-добрата от двете се оказа Виктория, която спечели и първи сезон на "Ергенът". Тя заслужено си извоюва титлата "Първи звезден победител в Кухнята на Ада".