Филмите за "Пазителите на галактиката" показаха не само на Marvel, но и на феновете, че филмите за супергерои могат да бъдат абсурдно забавни.

Джеймс Гън, "Пазителите на Галактиката" и третият филм ли ще е последен за героите

Идва ли краят на "Пазителите на Галактиката"

Джеймс Гън дава пояснения

И това определено се дължи на различното виждане на режисьора Джеймс Гън, който е отговорен както за първите два филма, така и за третия, който очакваме по кината догодина. Но за съжаление на феновете на Marvel това по всяка вероятност ще бъде последният филм не само за Пазителите, но и за Джеймс Гън в киновселената.

Просто Гън вече е отговорен за супергероите на конкурентите от DC и фокусът му ще бъде изцяло върху тях. Това обаче не му е попречило да завърши идеята си за третия филм за "Пазителите на галактиката" - Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Вече има и първи трейлър на филма, който ни показва, че няма да останем разочаровани от познатия хумор, смешки и закачки. Но ни загатва и че проронването на някоя друга сълза също ще бъде в менюто от емоции.

Загатнато ни е, че някой от любимите герой ще загуби живота си, но силно се надяваме това да не се случва, разбира се. Виждаме в няколко кадъра и завръщането на Гамора - още една сюжетна линия, която ще бъде крайно интересна.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 е по кината от 5 май 2023 г.