"Гарванът" определено е сред филмите, които предизвикват интерес и до днес, като от известно време знаем, че се готви нова версия.

В нея ще видим Бил Скарсгард в главната роля, а обещанията бяха, че The Crow ще бъде по-различен от оригинала. Е, вече можем да добием представа дали това е така, защото бе пуснат първи трейлър.

В режисирания от Рупърт Сандърс филм ще видим как Ерик Дрейвън (Скарсгард) бива брутално убит заедно със своята любима Шели (FKA Twigs).

От трейлъра чуваме, че когато човек умре, гарван идва, за да съпроводи душата му до отвъдното. Но понякога това не се случва, защото въпросната душа е твърде неспокойна и търси отмъщение.

Така виждаме как Дрейвън се връща от мъртвите с една единствена цел - да избие до крак всички, замесени в убийството на приятелката му. Той име суперсили, защото нито куршумите, нито пробожданията с нож не могат да го убият.

Но времето му да раздаде възмездие е ограничено, а хората, срещу които трябва да се изправи изглежда също не са случайни. Е, със сигурност ни очаква много екшън и кръвопролития.

The Crow с Бил Скарсгард и подигравките, които отнася новият филм за "Гарванът"

Защо всички се шегуват с новия филм за "Гарванът"

Не може да се угоди на всички

Оригиналната версия на "Гарванът" от 1996 г. бе с участието на Брендън Лий, който трагично загуби живота си на снимачната площадка на филма, когато бе прострелян от пистолет, използван за целите на филма.

Въпреки всичко, филмът бе завършен и пуснат по кината. След това последваха още две продължения през 2000 г. и 2005 г. The Crow с Бил Скарсгард е по кината от 7 юни.