Феновете на Хенри Кавил бяха изключително разочаровани, когато в края на 2022 г. актьорът обяви, че се отказва от ролята на Гералт във фентъзи сериала The Witcher на Netflix.

Трейлър на Argylle с Дуа Липа, Хенри Кавил и Брай Далас Хауърд

Дуа Липа се впуска в света на шпионите

Трейлър на Argylle

Но това далеч не означава, че актьорът ще забавя темпото, а дори напротив - превключи на по-висока предавка. Само след няколко дни ще го гледаме по кината в "Аргайл: Супершпионин", а излезе и трейлърът на The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Режисираният от Гай Ричи филм ще ни пренесе в разгара на Втората световна война, когато няколко британски наемници ще рискуват всичко в името на тайна мисия.

The Ministry of Ungentlemanly Warfare е базиран на истински събития и ще ни покаже как лично Уинстън Чърчил инициира сформирането на таен отряд от военни, които имат секретна и много важна мисия. Те тръгват срещу нацистите, използвайки крайно нетрадиционни бойни техники и похвати.

Но действията им обръщат хода на войната и са в основата на сформирането на Специалната въздушна служба на Великобритания. Още по-интересното е, че Йън Флемниг, авторът на книгите за Джеймс Бонд, е бил част от тази група, пише The Hollywood Reporter.

"Шотландски боец" с Хенри Кавил на Чад Стахелски - какво се случва с филма

Какво се случва с "Шотландски боец" с Хенри Кавил

Има ли развитие по филма

Освен Хенри Кавил, който ще играе предводителят на групата, в актьорския състав личат имената на Алан Ричсън, Ейса Гонсалес и Хенри Голдинг.

Премиерата на The Ministry of Ungentlemanly Warfare е насрочена за този април