Преди година разбрахме, че има раздвижване около Kingdom of the Planet of the Apes - новият филм от света на "Планетата на маймуните".

Kingdom of the Planet of the Apes, Фрея Алън и кога да очакваме новия филм за "Планетата на маймуните"

Ето кога да очакваме новият филм за "Планетата на маймуните"

Фрея Алън ще влезе в една от главните роли

Тогава стана ясно, че Фрея Алън, която изгря с ролята си на Цири в сериала на Netflix The Witcher, ще влезе в една от главните роли.

С наближаването на премиерата догодина бе пуснат и тийзър, който да ни потопи в атмосферата на филма и да ни зададе тона на това какво ни очаква.

Сюжетът на Kingdom of the Planet of the Apes ще ни пренесе няколко поколения след като Цезар (Анди Съркис) е властвал над маймуните. Сега нещата са различни, като именно маймуните са доминиращият вид, а останалите хора трябва да се спотайват в сенките.

Това е така и заради тираничното управление на новия крал на маймуните. От тийзъра виждаме и синът на Цезар - Корнелиус, който проповядва вижданията на баща си. За кратко ни е показана и героинята на Фрея Алън, която се крие и се бори за живота си.

В същото време един млад примат ще предприеме пътуване, което ще го накара да преосмисли всичко, което знае за миналото и в неговите ръце ще бъде поставена съдбата на маймуните.

Към момента не знаем какво точно ще се случва и какъв ще бъде конфликтът, но очакваме пълният трейлър да ни даде отговор на тези въпроси. 

Kingdom of the Planet of the Apes е по кината от 24 май 2024 г.