От няколко месеца вече знаем, че скоро ще гледаме Ан Хатауей в поредната ѝ секси и дръзка роля. В романтичната драма The Idea of You актрисата играе 40-годишна самотна майка, която изживява мечтата на всяка тийнейджърка - да се впусне във вихрен романс със суперзвезда.

The Idea of You с Ан Хатауей и Никълъс Галицин - новият “свеж” и “секси” романтичен филм

Ан Хатауей е 40-годишна самотна майка, която се влюбва в 24-годишен музикант

Актрисата се впуска в романтиката на The Idea of You

Всъщност историята на героинята на Ан Хатауей - Солен, започва с раздялата със съпруга ѝ. Той избира да сложи край на брака им, като едно от последствията е, че отменя и пътуването за фестивала Coachella с 16-годишната им дъщеря Изи (Ела Рубин).

Така майката и дъщерята се озовават заедно на събитието. Там Солен случайно се среща с Хейс (Никълъс Галицин) - привлекателният млад фронтмен на популярна група. Въпреки че той е на 24 години, а тя - на 40, помежду им пламва любов. Отношенията им обаче не са съвсем безоблачни, тъй като Солен трябва да балансира между кариерата си, задълженията към дъщеря си и целия медиен интерес към нея и новото ѝ по-младо гадже.

The Idea of You е базиран на едноименната книга от Робин Лий. В интервю за Vogue през 2020 г. авторката издава, че персонажът на Хейс реално донякъде е вдъхновен от музиканта Хари Стайлс.

Сега най-после вече можем да видим и първи трейлър на филма. А в кратките две минути са загатнати дори и малко секси елементи. Така например е показан момент, в който Хейс свири песен на Солен на пианото и я хваща за бедрото. Въпреки че тя му казва, че е "твърде стара" за него, след като схваща намека му, той все пак я придърпва към себе си за целувка.

На други кадри виждаме двойката, заобиколена от папараци, докато е на романтична разходка. Тогава героинята на Ан Хатауей разтревожено пита какво ще кажат хората, при което партньорът ѝ отвръща категорично: "Не ме интересува какво казват."

Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт отново заедно 18 години след "Дяволът носи Прада"

Какво събра отново Мерил Стрийп, Ан Хатауей и Емили Блънт

Една вълнуваща среща

Освен Ан Хатауей и Никълъс Галицин, част от актьорския състав на The Idea of You са и Ани Мумоло, Пери Матфелд и Джордан Арън Хол. Режисьор на филма е Майкъл Шоуолтър. Сценарият пък е на Дженифър Уестфелд, която е и изпълнителен продуцент, пише Variety.

The Idea of You е в Prime Video от 2 май