Още първи сезон на "Домът на дракона" (House of the Dragon) бе очакван с голямо нетърпение и вълнение от феновете на Game of Thrones.

"Домът на дракона" (House of the Dragon) с тийзър и кога ще го видим в Max

Ще се лее кръв - ето кога се завръщат драконите

Тийзър на "Домът на дракона"

И той определено не разочарова. Дори качи още по-високо летвата пред втори сезон, който ще видим само след няколко месеца. От HBO пък решиха да нанежат обстановката още повече, пускайки не един, а цели два трейлъра.

Подходът е интересен, защото всеки един от трейлърите се фокусира върху двата враждуващи лагера. Зеленият трейлър например е насочен към случващото се в Кралски чертог и трона.

Младият Егон е седнал на него, но всички знаят, че Ренира Таргариен няма да остави нещата така и се подготвят за войната, която назрява.

От другата страна Черният трейлър ни показва лагера на Ренира, която не само скърби за смъртта на сина си, но и е готова на всичко, за да изпълни последната воля на баща си - именно тя да седне на трона. Е, едно е сигурно - очакват ни много кръвопролития и драгони, разбира се.

Защо втори сезон на "Домът на дракона" (House of the Dragon) ще бъде по-кратък

Защо втори сезон на "Домът на дракона" ще бъде по-кратък

Какъв е панът на HBO

Виждаме, че Мат Смит, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусент и   ще се завърнат към ролите си. Първи епизод на втори сезон на "Домът на дракона" ще бъде пуснат в Max на 17 юни.