Том Ханкс е едно от големите имена в Холивуд и едва ли има човек, който да не е гледал поне един филм с негово участие. Още повече че актьорът има зад гърба си над 80 заснети филма.

"Пинокио", Disney+, Том Ханкс и официалният трейлър на игралния филм на Disney

Ще се променят ли белите и приключенията на Пинокио

Изеле официалният трейлър

Това обаче не му попречи да се пошегува в интервю за списание People, че от всички тези филми има около четири, които не са никак лоши. Без да уточнява, разбира се, кои са те.

А на фона на тези шеги (а може и да не са, кой знае) разбираме, че Ханкс ще издаде книга. Но тя няма да бъде автобиография, разказваща пътя му към успеха, а нещо доста по-интересно и нестандартно.

The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece се очаква да бъде пусната в продажба през май 2023 г. и ще разказва за снимките на супергеройски филм, вдъхновен от комикс. И разбира се, в него има само големи имена в киното.

Интересното е, че всеки един от персонажите в книгата ще прави или премине през нещо, което самият Том Ханкс е преживял през дългата си кариера. Част от действието в книгата е ситуирано през 1947 г., когато войник се прибира от фронта и остава огромен отпечатък върху петгодишния си племенник. 

Том Ханкс, “Форест Гъмп”, “Филаделфия” и защо актьорът мисли, че не би му се получило отново да изиграе гей

Ще влезе ли отново в ролята на гей Том Ханкс

Актьорът има виждане за съвременното кино

По-късно малчуганът започва да пише и рисува комикси, в които вкарва именно чичо си като главен герой. А много години по-късно холивудски режисьор решава да пренесе рисунките и историите на момчето на голям екран.