Има сериали, които са наистина добри и качествени, но въпреки че в тях участват известни актьори, някак не стават чак толкова големи хитове, колкото други.

The Night Manager е такъв пример. Първият сезон излезе през 2016 г., но така и не видяхме втори. Е, сега, осем години по-късно, доживяхме да чуем, че сериалът ще има и втори сезон.

Този път BBC са обединили усилия с Prime Video за него, като се очаква снимките да започнат още в края на тази година.

Най-добрата новина от всички е, че Том Хидълстън ще влезе отново в ролята на Джонатан Пайн. Хю Лори, който бе големият злодей в първи сезон, ще бъде сред изпълнителните продуценти на втори сезон.

За сезона не се знае почти нищо, като само бе разкрито, че действията в него ще се развиват осем години след тези в първи. Не е ясно дали и кои актьори от първи сезон ще се завърнат, като в него участие, освен Лори, имаха още Елизабет Дебики, Оливия Колма и Том Холандър.

"Първият сезон на The Night Manager беше един от най-креативно изпълнените проекти, върху които съм работил. Дълбочината, обхватът и сложността на Джонатан Пайн бяха и остават вълнуваща перспектива", казва Том Хидълстън в официално обръщение, пише Variety.