Въпреки че Виктория Бекъм беше част от турнето Return of the Spice Girls през 2007 и 2008 г., същото не се случи и при следващото събиране на момичетата. Отсъствието си от Spice World през 2019 г. тя оправда с решението да се фокусира върху семейството и работата по собствената си модна линия.

Мел Би, рожденият ѝ ден и слуховете за ново събиране на Spice Girls

Събирането на Spice Girls - отново на дневен ред

Рожденият ден на Мел Би отново разпали този блян

Но изглежда мечтата на всеки фен да види отново Spice Girls в пълен състав може и да се сбъдне. За това смята да се погрижи Мелани Чизхолм. Мел Си, както е по-позната изпълнителката от групата, се е заела с трудната задача да убеди колежките си да се съберат отново. 

По време на разговор за новата й книга The Sporty One: My Life as a Spice Girl, Мелани говори за отношенията си с останалите от групата и настоява за "възраждане".

"Не се виждаме толкова много, колкото бихме искали... Но поддържаме връзка и винаги говорим за възможности и се опитваме да върнем всички заедно на сцената... Празнуваме 25 години", казва тя пред Extra.

Мел Си споделя, че с цялото си сърце желае Spice Girls да излязат на сцената и заедно с Мел Би се борят това да се случи. Що се отнася до Виктория Бекъм, Мелани казва, че не иска я да принуждават да се върне, но "светът го иска".

"Надяваме се да стане, но не мога да кажа точно кога. Опитваме се да я убедим. В момента Виктория има творчески ангажименти. А ние искаме тя да бъде щастлива. Но и мечтата ни е да си я върнем при нас."

Самата Виктория, която е част от Spice Girls през целия живот на групата от 1994 г. до 2000 г., заяви, че решението ѝ да не отиде на турнето през 2019 г. е изисквало много смелост.

Виктория Бекъм, Мелани Браун и възроденото приятелство на бившите певици от Spice Girls

Колко близки са бившите изпълнителки от Spice Girls

Вече нищо не може да застане между тях

По същия повод тя заявява пред Vogue през месец юли същата година, че в момента чувства нещата по различен начин.

"Предпочитам да се концентрирам върху семейството и компанията си. Сега съм на 45 години и съм много щастлива, че съм жената, която съм... Не се опитвам да се променя, искам да бъда най-добрата версия на себе си. Преди да навърша 40 години, не бях толкова уверена. Научих се да слушам интуицията си", пише People.