Образцово семейство - това можем да си помислим от всички публикации, споделени в социалните медии от Дейвид и Виктория Бекъм. Те не пропуснаха да покажат колко страхотно са прекарали и Великден с децата около себе си.

Виктория Бекъм на Седмица на модата в Париж - със счупен крак и с цялото семейството за ревюто на марката й

Семейство Бекъм - един за всички, всички за един

Как голямото семейство подкрепи Виктория

49-годишната дизайнерка направи серия от публикации в профила си в Instagram на 31 март. Първо публикува видео, на което я виждаме да танцува със снаха си Никола Пелц-Бекъм на палубата на яхта под звуците на парче на Spice Girls.

Двете носят заешки уши в чест на празника, които след това виждаме и на останалите споделени снимки. Освен Никола, заедно с Дейвид и Виктория на яхтата са децата им Бруклин, Круз и Харпър. Отсъства единствено Ромео Бекъм.

Виктория публикува и друго видео, направено от Никола. На него я виждаме в прегръдките на Дейвид Бекъм привечер на яхтата, като на заден фон се виждат светлините на Маями, а музиката отново е на Spice Girls.

"Честит Великден! Обичаме те и ни липсваш, Ромео Бекъм. Целувки от всички Бекъм, както и от Пелц-Бекъм", пише Виктория Бекъм в един от текстовете към многобройните кадри от яхтата.