На 17 април Виктория Бекъм навърши 50 години. Някогашна поп звезда със Spice Girls, сега тя е по-известна като моден дизайнер, съпруга на Дейвид Бекъм и майка на четири деца. Но по случай юбилея й всички тези неща се събраха накуп.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и цялото им семейство с Великден на яхта

Секси Великден за Виктория Бекъм и снаха й

Семейство Бекъм празнува на яхта

Ето как - Виктория избра да отпразнува рождения си ден в събота вечерта, 20 април, в популярно заведение в Лондон. Разбира се, с нея бяха Дейвид Бекъм, както и децата им Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

На партито обаче присъстваха и някогашните колеги на Виктория от Spice Girls - Гери Хорнър (преди Халиуел), Мелани Чисхолм, Мелани Браун и Ема Бънтън.

В прекрасно настроение, петте дори пяха някои от песните на групата си, както можем да видим от видео, споделено от Дейвид Бекъм.

На празника на Виктория гостите съвсем не се изчерпват само със семейството и момичетата от групата й. Сред присъстващите са Том Круз, Ева Лонгория, Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън-Уайтли, която също празнува рожден ден, Марк Антъни и Надя Ферейра, Гордън Рамзи, Гай Ричи, Салма Хайек.

Вечерта завърши диво за самата Виктория Бекъм, която избра да не използва патериците си, с които ходи в последния месец след травма на крака. Вместо това тя беше изнесена на гръб от заведението от съпруга си Дейвид Бекъм, след което двамата, както и децата им, се прибраха у дома.