Виктория и Дейвид Бекъм несъмнено са от светските двойки за пример. От началото на връзката си те показват любов и подкрепа един към друг, а с годините успяват да изградят и едно наистина сплотено и щастливо семейство.

Виктория Бекъм на Седмица на модата в Париж - със счупен крак и с цялото семейството за ревюто на марката й

Семейство Бекъм - един за всички, всички за един

Как голямото семейство подкрепи Виктория

Първият син на двойката - Бруклин, се ражда в началото на март 1999 г., а само няколко месеца по-късно - през юли, те сключват брак на пищна церемония в Ирландия. След това семейството им се разраства с раждането на Ромео (21 г.), Круз (19 г.) и Харпър (12 г.).

В последния епизод от предаването на Джеймс Кордън This Life of Mine Дейвид Бекъм споделя как се е развила любовта му към Виктория през годините. И издава, че още в самото началото на взаимоотношенията им е осъзнал, че точно тя е жената на живота му.

"Просто я харесвах. Не знаех каква е тя като човек. Всъщност си я харесвах, както повечето хора по онова време, а аз не знаех за кого ще се оженя или с кого ще бъда до края на живота си. Не осъзнавах колко силна жена е тя, но това наистина ме привлече към нея повече от всичко", споделя 48-годишният футболист.

Той не скрива, че не е имало как да не оцени колко "красива" и "секси" е Виктория, но любовта му към нея се е разпалила по много други причини.

"Харесвам силните жени и ми харесва фактът, че тя работи усилено. Харесва ми фактът, че е страхотна майка. Харесва ми, че тя се грижи за мен понякога, през повечето време, и знаете ли, създадохме този живот с четири невероятни деца, които са най-важните в живота ни, затова избрах Виктория... Заради начина, по който тя движи семейството", допълва Дейвид Бекъм.

По думите му нейната грижовност е едно от най-добрите ѝ качества, тъй като децата им са "най-важното и най-великото нещо", с което тя го е дарила.

В интервюто футболистът си спомня също и че един от първите моменти, в които е разбрал, че ще се ожени за Виктория, е, когато е гледал музикалното видео към песента "Say You'll Be There".

Дейвид Бекъм - новото лице на бира Stella Artois

Ето кой заложи на чара на Дейвид Бекъм

Нов рекламен договор за футболната звезда

"Тя ми е любимата, защото това беше песента, която вървеше по телевизията, когато седях в стаята си с Гари Невил и му казах: "Ще се оженя за тази в късата черна рокля.""