Само преди ден Виктория Бекъм успя да изненада всички със сърдечната публикация, която посвети на снаха си. На 9 януари тя честити рождения ден на Никола Пелц - съпругата на най-големия й син Бруклин Бекъм, и обяви, че я обича много.

Как Дейвид и Виктория Бекъм посрещнаха новата 2024 г. в компанията на почти всичките си деца

Съвършеният празник на семейство Бекъм

Едно семейство за пример

Ден по-късно 49-годишната съпруга на Дейвид Бекъм отново успя да изненада своите почти 33 милиона последователи в Instagram. Тя сподели, че заедно с останалите четири момичета от Spice Girls са първата момичешка група, която се появява на пощенски марки на Обединеното кралство.

"Гордея се с всичко, което сме постигнали със Spice Girls", написа Виктория, като тагна останалите си колеги от групата - Мел Би, Мел Си, Ема Бънтън и Гери Халиуел. На първата снимка от публикацията виждаме марката с Виктория, облечена в рокля на презрамки в лилаво и черно.

Бънтън, известна като Baby Spice, също съобщи новината в профила си в Instagram. "Кралските пощи отбелязват 30 години Spice Girls и посвещават цяла серия от марки на нас - първите на момичешка група."

Мелани Си (Sporty Spice) също отбелязва знаменателното събитие в профила си, като дори споделя линк, от който марките могат да се поръчат. Гери Халиуел (Ginger Spice) не остава по-назад и отбелязва: "Каква чест от страна на Кралските пощи."

Единствено Мел Би (Scary Spice) не се включила в радостта на останалите момичета от Spice Girls по повод колекцията от марки. На сайта на пощите на Великобритания виждаме, че колекцията за групата включва 31 артикула, като цените варират от 30 цента до 199 британски паунда.