Виктория и Дейвид Бекъм се радват на голямо семейство, което продължава да расте. Най-малкото им дете е дъщеря им Харпър (12 г.), по-голям е Круз (18 г.), след това - Ромео (21 г.), а пък най-големият им син - Бруклин (24 г.), дори вече е женен.

Виктория за Beckham - съжалява ли съпругата на Дейвид Бекъм за разкритията във филма

Съжалява ли Виктория за разкритията във филма Beckham

И харесва ли футбол изобщо

През април 2022 г. той си каза "да" с Никола Пелц, като двамата заедно даже вече са издавали, че също планират да имат голямо семейство. А раждането на първото им дете автоматично би означавало, че Виктория Бекъм вече ще е "повишена" в баба.

В подкаста The Run-Through на Vogue тя дори е била попитана директно дали се вълнува да бъде баба и дали това ще се случи скоро. А въпросът е толкова изненадващ за бившата певица от Spice Girls, колкото е забавна и реакцията ѝ за аудиторията.

"Иисусе. Какво?! Уау", са първите ѝ думи, които подсказват, че е останала доста шокирана. След това обаче допълва, че не мисли, че това е нещо, което се случва все още.

"Освен ако вие не знаете нещо, което аз не знам, то все още не се случва", казва още Виктория Бекъм.

@voguemagazine You can't call her Glam-Ma or preferably Victoria quite yet. In this episode of #TheRunThrough podcast, the designer opens up to #ChloeMalle ♬ original sound - Vogue

Въпреки че явно още не е готова да влезе в ролята на баба и да се грижи за внуци, тя все пак вече е помислила как би ѝ се искало те да я наричат един ден.

Припомняйки си разговор с главния редактор на Vogue Ана Уинтур, съпругата на Дейвид Бекъм издава, че е взела пример именно от нея, пише E! News. Преди време я е попитала как внуците ѝ се обръщат към нея. А Ана Уинтур ѝ е отговорила, че я наричат по име - Ана.

Виктория Бекъм и Никола Пелц - успяха ли да изгладят противоречията

Помириха ли се Виктория Бекъм и Никола Пелц

Когато преглътнеш гордостта в името на семейството

И си казва: "Звучи толкова елегантно, може би и аз ще предпочета този начин. Но още не му е времето. Но, знаете ли, надявам се един ден, ако съм благословена, това би било прекрасно. Но все още не сме там", допълва Виктория Бекъм.